top of page

OM GALLERIET

Välkomna till Hedeforsbruk i Stenkullen!

looking at art

Välkommen till HHS Gallery, en dynamisk och inspirerande plats för konst och kreativitet. Grundat år 2021, har vi sedan dess varit hem för en rad offentliga och privata visningar i vårt galleri beläget i det pittoreska Hedeforsbruk, Stenkullen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en plattform för både etablerade och uppåtgående konstnärer att visa upp sina verk.

HHS Gallery är inte bara ett galleri, utan också en plats för samhörighet och lärande. Vi kommer inom kort att arrangera  workshops och företagsevent, skräddarsydda för att inspirera och engagera deltagarna. Våra workshops är utformade för att ge deltagarna möjlighet att utveckla sina färdigheter, utforska nya tekniker och uttrycka sin kreativitet i en stödjande och uppmuntrande miljö.

För de som är nya inom konstvärlden erbjuder vi även speciella events för nybörjare. Dessa events kräver ansökan.

Vi ser fram emot att välkomna fler konstnärer till vårt galleri. Om du är en etablerad konstnär eller relativt ny men har haft 1-2 utställningar tidigare, skulle vi gärna vilja höra från dig.

Utöver våra vanliga workshops kommer vi att kunna erbjuda 2-3 dagars workshops på sikt där deltagarna får möjlighet att umgås, äta tillsammans, ta utflykter och hitta inspiration i naturen. Dessa intensiva workshops är en fantastisk möjlighet att dyka djupt in i konstskapandet  och skapa minnesvärda verk inspirerade av den vackra omgivningen.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra kommande workshops och utställningar. Vi ser fram emot att välkomna dig till HHS Gallery, där konst och kreativitet blomstrar.

HHS Gallery - Din plats för konst, inspiration och gemenskap.


Helena Hötzl Setterström

bottom of page