top of page
LG Blom.png

LG BLOM

Förutom att sitta hela dagen och designa webbplatser, skapar LG också illustrationer som vi på HHS Gallery älskar. LG Blom har mer än 30 års erfarenhet inom grafisk designindustrin.

  • Vimeo
  • Behance
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter

Om LG

LG Blom är idag en av Sveriges mest anlitade webbdesigners. Men han är också en konstnär och illustratör. Han arbetar mestadels med grafisk design inom underhållningsindustrin.

Förutom att sitta hela dagen och designa webbplatser, skapar LG också illustrationer som vi på HHS Gallery älskar. LG Blom har mer än 30 års erfarenhet inom grafisk designindustrin.

LG har mycket humor i sina teckningar och målningar. Och med sina kvicka tankar berättar bilderna något mycket positivt och nödvändigt för oss. Hans djärva och ibland fluorescerande färger väcker våra sinnen i den grå vardagsmiljön.

Trots att han är en framstående webbdesigner, är LG Blom inte bara känd för sin tekniska skicklighet. Han är också känd för sin konstnärliga förmåga, vilket framgår av hans illustrationer och målningar. Hans arbete sträcker sig över ett brett spektrum av stilar och medium, från traditionella oljemålningar till digitala illustrationer.

LG:s arbete har visats på gallerier runt om i Sverige. Hans illustrationer har använts i allt från dekoration på hotell till reklamkampanjer. Hans unika stil och kreativa vision gör honom till en eftertraktad talang inom både konst- och designvärlden.

Men trots all framgång är LG Blom ödmjuk om sin karriär. Han ser sig själv som en ständig student, alltid ivrig att lära sig nya tekniker och utforska nya idéer. Han tror på kraften i kreativitet och strävar efter att inspirera andra genom sitt arbete.

Kort sagt, LG Blom är en mångsidig och begåvad individ vars arbete fortsätter att inspirera och fascinera. Oavsett om du är intresserad av webbdesign, konst eller båda, finns det mycket att uppskatta i LG:s arbete.

LG´s Gallery

Contact LG!

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

+46(0)708481698

bottom of page