top of page
Screenshot 2023-10-25 at 08.58.20.png

Helena Hötzl Setterström

Helena har en passion för att skapa och hennes arbete är ett uttryck för hennes kreativa vision och unika stil.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

 Om Helena

Helena Hötzl Setterström är en internationell konstnär vars verk har visats i olika städer i USA och Europa. Hon är en mångsidig skapare som inte bara begränsar sig till traditionell konst, utan även arbetar med grafisk design. Helena har en passion för att skapa och hennes arbete är ett uttryck för hennes kreativa vision och unika stil.

För två år sedan startade Helena HHS Gallery, där hon nu har sin ateljé. Detta galleri är inte bara en plats för henne att skapa, utan också en plattform för att hålla events och samarbeta med andra konstnärer. Helena tror starkt på samarbete och gemenskap inom konstvärlden, och hoppas kunna fortsätta att bygga broar mellan olika konstnärer genom sitt galleri.

Utöver sitt arbete med HHS Gallery, har Helena även inlett ett samarbete med Kabusa Art Gallery, beläget 10 minuter öster om Ystad. Detta samarbete har varit mycket framgångsrikt, och 2023 såldes hennes största verk där för nära 100.000 kr. Detta är ett tydligt bevis på Helenas talang och hennes förmåga att skapa konst som berör människor på djupet.

Helena är en driven och passionerad konstnär som ständigt strävar efter att utvecklas och växa inom sitt fält. Hon är alltid på jakt efter nya utmaningar och möjligheter att uttrycka sin kreativitet. Med sin starka arbetsmoral och sitt engagemang för konst, är Helena en inspirerande figur inom konstvärlden.

Helenas Gallery

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

+46 (0) 704 383561

bottom of page