top of page
Sandra Persson.png

SANDRA PERSSON

Sandra finner inspiration sent på natten, mellan vakenhet och sömn. En värld som väcks i sinnet där färgkombinationer är betydande. Mysteriet brukar råda över motiven i 3D-format, vilket skapar djup och gör att betraktaren vill gå in i motiven och utforska vad som döljer sig där.

  • Instagram

Om Sandra

Sandra har haft konstnärliga talanger sedan barndomen, och när hennes yngsta barn var några månader gammal, tog hon en kurs i oljemålning på Folkhögskolan. Sedan dess har planen att förverkliga hennes konstnärsdrömmar funnits där och när hennes syster öppnade sin inredningsbutik, fick Sandra en chans att ägna sig åt skapande eftersom det verkade naturligt att hon kunde hänga upp sin konst i systerns butik.

Sandra finner inspiration sent på natten, mellan vakenhet och sömn. En värld som väcks i sinnet där färgkombinationer är betydande. Mysteriet brukar råda över motiven i 3D-format, vilket skapar djup och gör att betraktaren vill gå in i motiven och utforska vad som döljer sig där. Motiven är moderna och surrealistiska. Färgerna är noggrant genomtänkta. Sandra vill väcka betraktarens fantasi och hennes bilder ska vara både intressanta och vackra.

Sandra är utbildad ingenjör och hennes vardagliga arbete består av att vara projektledare. Sandra Persson bor med sin partner och två barn i Lindome söder om Göteborg. Trots den tekniska bakgrunden har Sandra alltid haft en passion för konst och kreativitet, vilket tydligt framgår i hennes arbeten.

Hennes konstverk är inte bara uttryck för hennes inre värld utan också en reflektion av hennes livserfarenheter och känslor. Varje penseldrag, varje färgval, varje motiv är en del av Sandra, och det är denna personliga koppling som gör hennes konst så engagerande och unik.

Sandra strävar efter att skapa konst som berör, inspirerar och utmanar betraktaren. Hon tror på konstens kraft att förändra, att väcka tankar och känslor, att skapa dialog och förståelse. Och det är denna övertygelse som driver henne att fortsätta skapa, att fortsätta utforska och uttrycka sig genom sin konst.

Sandras Gallery

Allpaintings are made with Acrylic.

Contact

If you like my art don´t hesitate to contact me!

+46 (0) 728 566113

bottom of page